Uw partner in cabinebouw
en toelevering

Know - how

KWALITEIT

Onze producten voldoen aan de vooropgestelde eisen van de klant of de specifieke eisen per toepassing. 

 

Volgende testen kunnen wij voor u uitwerken:

 

- ROPS test

- FOPS test

- lastesten

- TÜV testen

- CAT4 filtratietest

- laktesten

 
 EIGEN ENGINEERING

Wij beschikken over een degelijke ontwerpafdeling waar uw producten met de modernste technieken ontwikkeld worden.  Uw producten worden uitgewerkt met de meest recente 3D tekenpakketten.  Vóór de effectieve start van de productie bespreken we dit 3D model uitvoerig met de klant.  Eventueel worden bepaalde onderdelen 3D geprint teneinde bepaalde testen op voorhand te kunnen uitvoeren.

 

Na de ontwikkeling wordt uw product met geavanceerde machines geproduceerd en verder opgevolgd met een uitgebreid ERP pakket.

 

 

 EN 1090-1:2009 + A1:2011

Sinds februari 2019 hebben we de EN 1090 norm ontvangen.

Het doel van deze CE certificering is het garanderen van de kwaliteit van het product door gecertificeerde productieprocessen en lasprocedures.

De nieuwe Europese norm heeft invloed op het volledige traject van offerte tot de afgewerkte constructie, en wordt na elke stap aan strenge eisen onderworpen.
In de werkplaats wordt het volledig productieproces nog van dichter opgevolgd, gecontroleerd en bewaakt door onze lascoördinator.

Met het behalen van EN 1090 certificaat bewijst Ypcar CY NV nogmaals dat kwaliteit hoog in het vaandel gedragen wordt.

 EN 15085-2:2007

Sinds juni 2019 hebben we de EN 15085-2 norm ontvangen.

De EN 15085 is een Europese rail-lasnorm, specifiek voor het lassen van railvoertuigen en onderdelen tijdens productie of reparatie. In deze norm staan de eisen welke worden gesteld aan de lasfabrikant. De toevoeging CL2 geeft de werkgebieden weer waarbinnen Ypcar CY NV deze laswerkzaamheden kan toepassen.

Voor diverse internationale opdrachtgevers worden modules en losse onderdelen geproduceerd volgens deze norm. Deze componenten worden binnen Ypcar CY NV volledig geproduceerd en geassembleerd.

In Europa is er slechts een selecte groep bedrijven welke dit certificaat mogen voeren en binnen België is dit slechts een handvol bedrijven. Een EN 15085 gecertificeerd bedrijf staat onder streng toezicht in het geval van Ypcar CY NV is dit Institut de Soudure.